“Grilovačkoví experti“ môžu podávať aj vychladené červené

02. Júl 2019 | Blog

< Späť


 

Pitie vychladeného červeného vína počas letných dní nie je žiadnym hriechom. Samozrejme nič sa nesmie preháňať, ale správne vychladené červené víno, môže byť skvelou náhradou za tradičné vychladené biele či ružové vína. My odporúčame vychladiť si červené víno na 13 až 11 stupňov celziových.

My Slováci sme známi tým, že ak sú majstrovstvá sveta v hokeji alebo vo futbale, každý je tým najlepším trénerom. Nástupom letných dní sa pre zmenu roztrhne vrece s grilovačkami. Vtedy sa z každého Slováka stane “grilovačkový expert“. No a k dobrému steaku na grile či kvalitne spálenému hamburgeru a správne chrumkavej klobáse samozrejme patrí červené víno. A podávať ho počas leta teplé je pre viacerých z nás priam nechutné.

Takže pokojne si nechajte vyhladiť trebárs aj červené vína od Villa Vino Rača. Ak nepodleziete desať celziových stupňov, tak si určite pochutnáte aj na našich červených vínach SvätovavrineckéTereziánska frankovkaCisárska RibessaRAČIANSKA FRANKOVKACABERNET SAUVIGNON.